«سود سهام ترامپ» یا خرید رأی؟؛ وعده 5 هزار دلاری زیر تیغ انتقاد سفر سخنگوی وزارت خارجه و هیئت رسانه‌ای بین‌المللی به لامرد نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد وال‌استریت ژورنال: کاخ سفید نگران مقاومت ایران و طولانی شدن جنگ است پیشروی سریع رزمندگان یمنی به سمت شهر راهبردی «المخا» توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده

واشنگتن‌پست: دیگر صحبت از حمله به تاسیسات هسته‌ای ایران نیست

واشنگتن‌پست: دیگر صحبت از حمله به تاسیسات هسته‌ای ایران نیست واشنگتن‌پست به نقل از یک مقام رژیم صهیونیستی نوشت که در دولت جدید آمریکا دیگر صحبت از حمله به تاسیسات هسته‌ای ایران مطرح نیست.
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۸ - ۱۶ بهمن ۱۴۰۳ - 2025 February 04
کد خبر: ۲۷۰۲۰۶

به گزارش راهبرد معاصر، روزنامه واشنگتن‌پست در گزارشی با اشاره به دیدار پیش روی دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا و بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی، به نقل از یک مقام رژیم صهیونیستی که نخواست نامش فاش شود، نوشت که دیگر بین واشنگتن و تل‌آویو بحث حمله به تاسیسات هسته‌ای ایران مطرح نیست.

 

واشنگتن‌پست که این فرد را یکی از مقامات «زن» رژیم صهیونیستی معرفی کرده است، به نقل از وی نوشت: نتانیاهو در تلاش است تا از مرحله دوم توافق صلح در غزه، چیز متفاوت به دست بیاورد یا از ترامپ تضمین بگیرد که حماس نمی‌تواند بخشی از حاکمیت غزه جدید باشد!

 

این روزنامه همچنین با اشاره به اینکه رویکرد نتانیاهو و ترامپ درباره ایران روشن نیست، به نقل از مقام مذکور اضافه کرد: دیگر صحبت از حمله به ایران مطرح نیست. دولت جدید(آمریکا) بر هدفی متفاوت در منطقه متمرکز است؛ هدفی که لازمه آن پایان جنگ است.

 

روزنامه صهیونیستی معاریو به نقل از منابع خبری اعلام کرد که نتانیاهو در راستای مانع تراشی در روند مذاکرات آتش‌بس در غزه قصد دارد تا رونین بار، رئیس سرویس جاسوسی شاباک را از هیئت مذاکره کننده اسرائیل جدا کند، چرا که به وی و برخی دیگر از اعضای این تیم اطمینان ندارد.

 

شبکه ۱۳ تلویزیون رژیم صهیونیستی نیز گزارش داد که نتانیاهو در جریان دیدار امروز خود با ترامپ تلاش خواهد کرد زمان بیشتری برای تضمین استمرار ائتلاف کابینه اسرائیل خریداری کند./ مهر

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار